מעמול
מצרכים:
בצק:
1 ק"ג קמח
3 שקיות סוכר ווניל
2 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1 כוס מים
1/4 כפית מי ורדים
1/2+ 1 חבילות מרגרינה מחמאה
מילוי:
600 גרם אגוזי מלך קצוצים
2 חבילות תמרים ללא גלעינים ( ואקום)
לערבב את מרכיבי המילוי
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- לערבב ידנית את כל מרכיבי הבצק היטב.
- לחלק את הבצק לכ- 100 מנות, ע"י כף מדידה שטוחה
- לחלק את המילוי לכ-100 מנות, ע"י כף מדידה שטוחה
- לשטח בכף היד את הבצק ולמלא בתערובת המילוי (כמו קובה)
- לעשות לאורך צביטות עם מצבט בצק
- לכסות עם מגבת ,לתת לנוח חצי שעה .
- בתנור טורבו 180 מעלות, אפשרי שלושת התבניות ביחד
- במשך 25 דקות, עד שרק מתחיל להזהיב
- להחליף מיקום התבניות אחרי כ- 10 דקות .
- להוציא מהתנור ולפזר אבקת סוכר.
חזרה לקטגוריה: עוגות וקינוחים | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.