מעמול

מצרכים:מעמול

בצק:

1 ק"ג קמח

3 שקיות סוכר ווניל

2 אבקת אפיה

1 כוס שמן

1 כוס מים

1/4 כפית מי ורדים

1/2+ 1  חבילות מרגרינה מחמאה

מילוי:

600 גרם אגוזי מלך קצוצים

2 חבילות תמרים ללא גלעינים  ( ואקום)

לערבב את מרכיבי המילוי

לקישוט:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  1. לערבב ידנית את כל מרכיבי הבצק היטב.
  2. לחלק את הבצק לכ- 100 מנות, ע"י כף מדידה שטוחה
  3. לחלק את המילוי לכ-100  מנות, ע"י כף מדידה שטוחה
  4. לשטח בכף היד את הבצק ולמלא בתערובת המילוי (כמו קובה)
  5. לעשות לאורך צביטות עם מצבט בצק
  6. לכסות עם מגבת ,לתת לנוח חצי שעה .
  7. בתנור טורבו 180 מעלות, אפשרי שלושת התבניות ביחד
  8. במשך 25 דקות, עד שרק מתחיל להזהיב
  9. להחליף מיקום התבניות אחרי כ- 10 דקות .
  10. להוציא מהתנור ולפזר אבקת סוכר.

חזרה לקטגוריה: עוגות וקינוחים | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוגות וקינוחים |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001