חזה עוף ממולא בשר

המצרכים
6 פרוסות חזה עוף חתוכים לפרוסות דקות גדולות ( כמו שניצל)
למילוי
300 גרם בשר טחון
חצי  כוס עלי  כוסברה קצוצה
2 פרוסות לחם שחור ,רטובות סחוטות
1 תפו"א קטן
2 כפיות ראס אל חנות
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
לרוטב
4 בצלים חתוכים לטבעות
2 גזר חתוך לרצועות
1 כפית סילאן
1 כפית פפריקה מתוקה
כחצי כוס מים רותחים
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
- טוחנים את עלי הכוסברה,הלחם,תפו"א עם התבלינים ומוסיפים בסוף את הבשר הטחון
לערבוב קל
- מטגנים בסיר או בקלחת את טבעות הבצל להשחמה קלה ומוסיפים את הסילאן
- בפרוסות העוף שמים כשני כפות גדושות מהתערובת, מגלגלים כרולדה ומהדקים
- שמים את הרולדות על הבצל בסיר החם למשך 6 דקות
- מוסיפים את המים הרותחים לגובה חצי מהרולדות,מוסיפים את רצועות הגזר
- מביאים לרתיחה ומצמצמים את הרוטב
- מכסים את הסיר למשך שעה, עם להבה נמוכה
- מגישים עם אורז לבן או קוסקוס

מצרכים:חזה עוף ממולא בשר

6 פרוסות חזה עוף חתוכים לפרוסות דקות גדולות ( כמו שניצל)

למילוי:

300 גרם בשר טחון
חצי  כוס עלי  כוסברה קצוצה
2 פרוסות לחם שחור ,רטובות סחוטות
1 תפו"א קטן
2 כפיות ראס אל חנות
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

לרוטב:

4 בצלים חתוכים לטבעות
2 גזר חתוך לרצועות
1 כפית סילאן
1 כפית פפריקה מתוקה
כחצי כוס מים רותחים
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

– טוחנים את עלי הכוסברה,הלחם,תפו"א עם התבלינים ומוסיפים בסוף את הבשר הטחון לערבוב קל
– מטגנים בסיר או בקלחת את טבעות הבצל להשחמה קלה ומוסיפים את הסילאן
– בפרוסות העוף שמים כשני כפות גדושות מהתערובת, מגלגלים כרולדה ומהדקים
– שמים את הרולדות על הבצל בסיר החם למשך 6 דקות
– מוסיפים את המים הרותחים לגובה חצי מהרולדות,מוסיפים את רצועות הגזר
– מביאים לרתיחה ומצמצמים את הרוטב
– מכסים את הסיר למשך שעה, עם להבה נמוכה
– מגישים עם אורז לבן או קוסקוס

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

תגובה אחת »

  • יאיר שגיא

    מתכון מעולה =]

    Comment | 25 באפריל 2011

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001