חזה עוף ממולא בשר
מצרכים:
6 פרוסות חזה עוף חתוכים לפרוסות דקות גדולות ( כמו שניצל)
למילוי:
300 גרם בשר טחון
חצי כוס עלי כוסברה קצוצה
2 פרוסות לחם שחור ,רטובות סחוטות
1 תפו"א קטן
2 כפיות ראס אל חנות
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
לרוטב:
4 בצלים חתוכים לטבעות
2 גזר חתוך לרצועות
1 כפית סילאן
1 כפית פפריקה מתוקה
כחצי כוס מים רותחים
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
– טוחנים את עלי הכוסברה,הלחם,תפו"א עם התבלינים ומוסיפים בסוף את הבשר הטחון לערבוב קל
– מטגנים בסיר או בקלחת את טבעות הבצל להשחמה קלה ומוסיפים את הסילאן
– בפרוסות העוף שמים כשני כפות גדושות מהתערובת, מגלגלים כרולדה ומהדקים
– שמים את הרולדות על הבצל בסיר החם למשך 6 דקות
– מוסיפים את המים הרותחים לגובה חצי מהרולדות,מוסיפים את רצועות הגזר
– מביאים לרתיחה ומצמצמים את הרוטב
– מכסים את הסיר למשך שעה, עם להבה נמוכה
– מגישים עם אורז לבן או קוסקוס
חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית
תגובה אחת »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
מתכון מעולה =]