קנלוני גבינה

מצרכים:
קופסת גלילי פסטה מוכנים לאפיה (500 גרם)
מצרכים למלית:
2 גביעי גבינה לבנה 5% (500 גרם)
6 כפות אבקת מרק פטריות
4 כפות שבבי בצל מטוגן
מצרכים לציפוי :
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הגבינה, אבקת המרק והבצל , משהים כשעה.
2. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
3. ממלאים את גלילי הפסטה בתערובת הגביה ושמים בתבנית משומנת.
4. יוצקים מעל את השמנת המתוקה וזורים מעל את הגבינה המגוררת.
5. מכסים ביריעת אלומיניום ואופים 25 דקות.

מצרכים:קנלוני גבינה

קופסת גלילי פסטה מוכנים לאפיה (500 גרם)

מצרכים למלית:

3 גביעי גבינה לבנה 5% (750 גרם) או ריקוטה

חבילת עלי תרד קצוץ/או סלסלת פטריות

1 כף אבקת מרק בצל

לרוטב:

4 עגבניות מרוסקות במעבד מזון

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

1 כפית אבקת מרק עוף

1 כפית סוכר

2 כפות רסק עגבניות

1 כוס מים רותחים

2 שיני שום קצוצות

4 עלי בזיליקום קצוצים

מצרכים לציפוי :

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:

1. הרוטב- מכניסים את חומרי הרוטב לסיר ללא שמנת מתוקה עד הרתחה,

מוסיפים את השמנת מתוקה ומערבבים.

2. המילוי-מערבבים את הגבינה הלבנה, אבקת המרק והבצל.

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.

3.ממלאים את גלילי הפסטה בתערובת הגבינה ושמים בתבנית משומנת.

4. יוצקים מעל את הרוטב והשמנת המתוקה וזורים מעל את הגבינה המגורדת.

5. מכסים ביריעת אלומיניום ואופים 25 דקות.

6. מסירים את הכיסוי ואופים עוד עשר דקות,לקבלת צבע.

חזרה לקטגוריה: איטלקי | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: איטלקי |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001