פוקצ'ה מבצק עלים עם בטטה
מצרכים:
1/2- ק"ג בצק עלים
1- בצל בינוני חתוך לטבעות
2 – בטטות בינוניות
200 – גרם גבינה צהובה מגורדת
100- גרם גרגרי תירס קפוא
2 – כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שיהיה שחום .
את הבטטות עושים פרוסות דקות מוסיפים כף שמן זית מערבבים ומבשלים במיקרו למשך 8 דקות ללא מכסה.
את גרגרי התירס מבשלים במיקרו 8 דקות ללא מכסה
הרכבה:
מרדדים את בצק העלים ל 2 אליפסות מוארכות.
מפזרים את פרוסות הבטטה.
מפזרים את הבצל המטוגן.
מפזרים מעל את גרגרי התירס.
מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
שמים בתנור 200 מעלות, בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות.
1/2- ק"ג בצק עלים
1- בצל בינוני חתוך לטבעות
2 – בטטות בינוניות
200 – גרם גבינה צהובה מגורדת
100- גרם גרגרי תירס קפוא
2 – כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שיהיה שחום .
את הבטטות עושים פרוסות דקות מוסיפים כף שמן זית מערבבים ומבשלים במיקרו למשך 8 דקות ללא מכסה.
את גרגרי התירס מבשלים במיקרו 8 דקות ללא מכסה
הרכבה:
מרדדים את בצק העלים ל 2 אליפסות מוארכות.
מפזרים את פרוסות הבטטה.
מפזרים את הבצל המטוגן.
מפזרים מעל את גרגרי התירס.
מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
שמים בתנור 200 מעלות, בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות.
חזרה לקטגוריה: איטלקי | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.