פוקצ'ה מבצק עלים עם בטטה

מצרכים:
1/2- ק"ג בצק עלים
1- בצל בינוני חתוך לטבעות
2 – בטטות בינוניות
200 – גרם גבינה צהובה מגורדת
100- גרם גרגרי תירס קפוא
2 – כפות שמן זית
אופן ההכנה:
 מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שיהיה שחום .
 את הבטטות עושים פרוסות דקות מוסיפים כף שמן זית מערבבים ומבשלים במיקרו למשך 8 דקות ללא מכסה.
 את גרגרי התירס מבשלים במיקרו 8 דקות ללא מכסה
הרכבה:
 מרדדים את בצק העלים ל 2 אליפסות מוארכות.
 מפזרים את פרוסות הבטטה.
 מפזרים את הבצל המטוגן.
 מפזרים מעל את גרגרי התירס.
 מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
 שמים בתנור 200 מעלות, בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות.

מצרכים:פוקצ'ה בטטה

1/2- ק"ג בצק עלים
1- בצל בינוני חתוך לטבעות
2 – בטטות בינוניות
200 – גרם גבינה צהובה מגורדת
100- גרם גרגרי תירס קפוא
2 – כפות שמן זית

אופן ההכנה:

 מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שיהיה שחום .
 את הבטטות עושים פרוסות דקות מוסיפים כף שמן זית מערבבים ומבשלים במיקרו למשך 8 דקות ללא מכסה.
 את גרגרי התירס מבשלים במיקרו 8 דקות ללא מכסה

הרכבה:

 מרדדים את בצק העלים ל 2 אליפסות מוארכות.
 מפזרים את פרוסות הבטטה.
 מפזרים את הבצל המטוגן.
 מפזרים מעל את גרגרי התירס.
 מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
 שמים בתנור 200 מעלות, בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות.

חזרה לקטגוריה: איטלקי | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: איטלקי |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001