רוטב אלפרדו
רוטב נפלא שמצוין לפסטות.
מצרכים:
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם חמאה
1 כוס שמנת מתוקה (מיכל)
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
1/3 כפית מלח
אופן ההכנה:
1.מכניסים את החמאה למעבד מזון עד שהחמאה מתרככת.
מוסיפים את השמנת וגבינת הפרמזן ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
2. מעבירים את התערובת לסיר קטן, מוסיפים את הפלפל השחור והמלח ומצמצמים
(על אש נמוכה) עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
מצרכים:
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם חמאה
1 כוס שמנת מתוקה (מיכל)
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
1/3 כפית מלח
אופן ההכנה:
1.מכניסים את החמאה למעבד מזון עד שהחמאה מתרככת. מוסיפים את השמנת וגבינת הפרמזן ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
2. מעבירים את התערובת לסיר קטן, מוסיפים את הפלפל השחור והמלח ומצמצמים (על אש נמוכה) עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
חזרה לקטגוריה: איטלקי | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.