רוטב אלפרדו

רוטב נפלא שמצוין לפסטות.
מצרכים:
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם חמאה
1  כוס שמנת מתוקה (מיכל)
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
1/3 כפית מלח
אופן ההכנה:
1.מכניסים את החמאה למעבד מזון עד שהחמאה מתרככת.
מוסיפים את השמנת וגבינת הפרמזן ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
2. מעבירים את התערובת לסיר קטן, מוסיפים את הפלפל השחור והמלח ומצמצמים
(על אש נמוכה) עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

רוטב נפלא שמצוין לפסטות.רוטב אלפרדו

מצרכים:

1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם חמאה
1 כוס שמנת מתוקה (מיכל)
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
1/3 כפית מלח

אופן ההכנה:

1.מכניסים את החמאה למעבד מזון עד שהחמאה מתרככת. מוסיפים את השמנת וגבינת הפרמזן ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
2. מעבירים את התערובת לסיר קטן, מוסיפים את הפלפל השחור והמלח ומצמצמים (על אש נמוכה) עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

חזרה לקטגוריה: איטלקי | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: איטלקי |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001