המבורגר
הערה: יש להכין את התערובת לפחות 12 שעות לפני הצלייה,על מנת ליישן ולטייב את הטעם.
מצרכים:
½ ק"ג בשר צלעות או קשתית, טחון גס
1 כף שמן זית
2 כפות פרורי לחם
3 שיני שום מרוסקות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
½ כפית אבקת מרק עוף
½ כפית גרגרי חרדל
אופן ההכנה:
יוצרים 4 קציצות המבורגרים עגולים בעובי של ס"מ.
צולים על גריל גז או פחמים במשך 3 דקות מכל צד.
בתיאמצרכים:
½ ק"ג בשר צלעות או קשתית, טחון גס
1 כף שמן זית
2 כפות פרורי לחם
3 שיני שום מרוסקות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
½ כפית אבקת מרק עוף
½ כפית גרגרי חרדל
הערה: יש להכין את התערובת לפחות 12 שעות לפני הצלייה,על מנת ליישן ולטייב את הטעם.
אופן ההכנה:
1. יוצרים 4 קציצות המבורגרים עגולים בעובי של ס"מ.
2. צולים על גריל גז או פחמים במשך 3 דקות מכל צד.
בתיאבון.
חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.