המבורגר

מצרכים:המבורגר

הערה: יש להכין את התערובת לפחות 12 שעות לפני הצלייה,על מנת ליישן ולטייב את הטעם.
מצרכים:
½  ק"ג  בשר צלעות או קשתית, טחון גס
1  כף שמן זית
2  כפות פרורי לחם
3  שיני שום מרוסקות
1  כף פטרוזיליה קצוצה
½  כפית  פלפל שחור גרוס
½  כפית מלח
½  כפית אבקת מרק עוף
½ כפית גרגרי חרדל
אופן ההכנה:
יוצרים 4  קציצות המבורגרים עגולים בעובי של ס"מ.
צולים על גריל גז או פחמים במשך 3 דקות מכל צד.
בתיאמצרכים:

½  ק"ג  בשר צלעות או קשתית, טחון גס
1 כף שמן זית
2 כפות פרורי לחם
3 שיני שום מרוסקות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
½ כפית אבקת מרק עוף
½ כפית גרגרי חרדל

הערה: יש להכין את התערובת לפחות 12 שעות לפני הצלייה,על מנת ליישן ולטייב את הטעם.

אופן ההכנה:

1. יוצרים 4 קציצות המבורגרים עגולים בעובי של ס"מ.
2. צולים על גריל גז או פחמים במשך 3 דקות מכל צד.

בתיאבון.

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001