קבב גורמה

מצרכים:
1 ק"ג  שפונדרה/צוואר, טחון
50 גרם שומן כבש טחון
1 בצל קטן  קצוץ דק
2 כפות פירורי לחם
6 שיני שום כתוש
1 כף שמן זית
4  כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כף בהרת
½ כפית קינמון
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולשים במקרר למספר שעות.
ליצור אליפסות מוארכות בעובי 2 ס"מ.
לשים על מנגל כ- 3 דקות מכל צד.
עדיף לשפד עם שיפודי מתכת.

מצרכים:קבב גורמה

1 ק"ג שפונדרה/צוואר, טחון
50 גרם שומן כבש טחון
1 בצל קטן  קצוץ דק
2 כפות פירורי לחם
6 שיני שום כתוש
1 כף שמן זית
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כף בהרת
½ כפית קינמון

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל החומרים ולשים במקרר למספר שעות.
2. ליצור אליפסות מוארכות בעובי 2 ס"מ.
3. לשים על מנגל כ- 3 דקות מכל צד. עדיף לשפד עם שיפודי מתכת.

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001