טאג'ין של כדורי בשר

מצרכים (5 מנות):
•3 בצלים גדולים
•500 גר' בשר טחון
•1 חלמון
•1/2 כוס כוסברה, קצוצה
•2 כפיות פפריקה חריפה
•מלח, לפי הטעם
•פלפל, לפי הטעם
•מעט קמח
•שמן זית
•1/2 כפית ג'ינג'ר, טחון
•1/2 כפית כמון
•3/4 כוס מים חמים
•1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
•מיץ מ-1 לימון
•חופן פטרוזיליה, קצוצה
אופן ההכנה:
1.קוצצים 1 בצל דק מאוד (אפשר לגרד בפומפייה). מערבבים בקערה עם בשר, חלמון, חצי מכמות הכוסברה, 1 כפית פפריקה, מלח ופלפל. יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בקמח.
2.קוצצים את הבצלים הנותרים ומאדים בטאג'ין בשמן זית על אש נמוכה כ-5 דקות עד שקיפות.
3.מוסיפים 1 כפית פפריקה, ג'ינג'ר, כמון, מלח ופלפל. מטגנים-מערבבים כדקה.
4.מוסיפים מים, מרתיחים ומבשלים מכוסה על אש קטנה מאוד כ-15 דקות.
5.מוסיפים את כדורי הבשר, הכוסברה שנותרה ופטרוזיליה. מבשלים מכוסה על אש קטנה כ-30 דקות.
6.מוסיפים מיץ לימון ומבשלים לא מכוסה כ-5 דקות. בוזקים מעל פטרוזיליה ומגישים חם.
מגישים לצד אורז לבן.

מצרכים (5 מנות): טאג'ין של כדורי בשר

•3 בצלים גדולים
•500 גר' בשר טחון
•1 חלמון
•1/2 כוס כוסברה, קצוצה
•2 כפיות פפריקה חריפה
•מלח, לפי הטעם
•פלפל, לפי הטעם
•מעט קמח
•שמן זית
•1/2 כפית ג'ינג'ר, טחון
•1/2 כפית כמון
•3/4 כוס מים חמים
•1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
•מיץ מ-1 לימון
•חופן פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה:

1.קוצצים 1 בצל דק מאוד (אפשר לגרד בפומפייה). מערבבים בקערה עם בשר, חלמון, חצי מכמות הכוסברה, 1 כפית פפריקה, מלח ופלפל. יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בקמח.
2.קוצצים את הבצלים הנותרים ומאדים בטאג'ין בשמן זית על אש נמוכה כ-5 דקות עד שקיפות.
3.מוסיפים 1 כפית פפריקה, ג'ינג'ר, כמון, מלח ופלפל. מטגנים-מערבבים כדקה.
4.מוסיפים מים, מרתיחים ומבשלים מכוסה על אש קטנה מאוד כ-15 דקות.
5.מוסיפים את כדורי הבשר, הכוסברה שנותרה ופטרוזיליה. מבשלים מכוסה על אש קטנה כ-30 דקות.
6.מוסיפים מיץ לימון ומבשלים לא מכוסה כ-5 דקות. בוזקים מעל פטרוזיליה ומגישים חם.

מגישים לצד אורז לבן.

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001