סטייק על האש

מצרכים (3-4 מנות):
1 ק"ג בשר אינטריקוט /פילה /סינטה
כל סטייק במשקל 250 גרם לסועד
מצרכים למשרה:
¼  כוס שמן זית
½  כפית פלפל שחור
מעט מלח
מעט רוזמרין קצוץ
אופן ההכנה:
"מעסים" את הבשר עם הידיים עם המשרה ,משרים ל 24 שעות במקרר.
צולים את הסטייק עד שהבשר מזיע ואז הופכים אותו לעוד שתי דקות,
מסירים מהאש ויוצקים עליו לימון ומעט מלח.

מצרכים (3-4 מנות):סטייק על האש

1 ק"ג בשר אינטריקוט /פילה /סינטה
כל סטייק במשקל 250 גרם לסועד

מצרכים למשרה:

¼  כוס שמן זית
½  כפית פלפל שחור
מעט מלח
מעט רוזמרין קצוץ

אופן ההכנה:

1. "מעסים" את הבשר עם הידיים עם המשרה ,משרים ל 24 שעות במקרר.
2. צולים את הסטייק עד שהבשר מזיע ואז הופכים אותו לעוד שתי דקות, מסירים מהאש ויוצקים עליו לימון ומעט מלח.

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001