סטייק על האש
מצרכים (3-4 מנות):
1 ק"ג בשר אינטריקוט /פילה /סינטה
כל סטייק במשקל 250 גרם לסועד
מצרכים למשרה:
¼ כוס שמן זית
½ כפית פלפל שחור
מעט מלח
מעט רוזמרין קצוץ
אופן ההכנה:
"מעסים" את הבשר עם הידיים עם המשרה ,משרים ל 24 שעות במקרר.
צולים את הסטייק עד שהבשר מזיע ואז הופכים אותו לעוד שתי דקות,
מסירים מהאש ויוצקים עליו לימון ומעט מלח.
1 ק"ג בשר אינטריקוט /פילה /סינטה
כל סטייק במשקל 250 גרם לסועד
מצרכים למשרה:
¼ כוס שמן זית
½ כפית פלפל שחור
מעט מלח
מעט רוזמרין קצוץ
אופן ההכנה:
1. "מעסים" את הבשר עם הידיים עם המשרה ,משרים ל 24 שעות במקרר.
2. צולים את הסטייק עד שהבשר מזיע ואז הופכים אותו לעוד שתי דקות, מסירים מהאש ויוצקים עליו לימון ומעט מלח.
חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.