צלעות על האש

מצרכים:
1 ק"ג צלעות טלה
3  כפות שמן זית
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית רוזמרין טרי קצוץ
1 שן שום גדולה
אופן ההכנה:
1. מועכים את שן השום וקוצצים דק יחד עם הרוזמרין.
2. שמים בקערה , מוסיפים את החומץ , הפלפל השחור והשמן ומערבבים.
3. מעסים את הצלעות עם התערובת עד שהן מצופות. מכניסים למקרר ללילה או שומרים בחוץ כשעתיים.
4. צולים על גחלים כמה שפחות. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם .

מצרכים:צלעות על האש

1 ק"ג צלעות טלה
3  כפות שמן זית
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית רוזמרין טרי קצוץ
1 שן שום גדולה

אופן ההכנה:

1. מועכים את שן השום וקוצצים דק יחד עם הרוזמרין.
2. שמים בקערה , מוסיפים את החומץ , הפלפל השחור והשמן ומערבבים.
3. מעסים את הצלעות עם התערובת עד שהן מצופות. מכניסים למקרר ללילה או שומרים בחוץ כשעתיים.
4. צולים על גחלים כמה שפחות. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם .

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001