צלעות על האש
מצרכים:
1 ק"ג צלעות טלה
3 כפות שמן זית
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית רוזמרין טרי קצוץ
1 שן שום גדולה
אופן ההכנה:
1. מועכים את שן השום וקוצצים דק יחד עם הרוזמרין.
2. שמים בקערה , מוסיפים את החומץ , הפלפל השחור והשמן ומערבבים.
3. מעסים את הצלעות עם התערובת עד שהן מצופות. מכניסים למקרר ללילה או שומרים בחוץ כשעתיים.
4. צולים על גחלים כמה שפחות. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם .
1 ק"ג צלעות טלה
3 כפות שמן זית
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית רוזמרין טרי קצוץ
1 שן שום גדולה
אופן ההכנה:
1. מועכים את שן השום וקוצצים דק יחד עם הרוזמרין.
2. שמים בקערה , מוסיפים את החומץ , הפלפל השחור והשמן ומערבבים.
3. מעסים את הצלעות עם התערובת עד שהן מצופות. מכניסים למקרר ללילה או שומרים בחוץ כשעתיים.
4. צולים על גחלים כמה שפחות. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם .
חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.