קציצות בקר

מצרכים:קציצות בקר

500 גרם בשר בקר טחון (צוואר, שריר, צלעות)
בצל בינוני, מגורד גס
1 תפוח אדמה קטן קלוף ומגורד דק
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
1 כפית בהרת
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

שמים בקערה את כל המרכיבים, פרט לשמן, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה.
משהים לשעה לספיגת הטעמים.
צרים מהתערובת כ- 14 קציצות עגולות או מוארכות, ומטגנים בשמן חצי-עמוק (שמגיע עד לגובה חצי קציצה) עד להשחמה קלה.

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001