קציצות בקר
500 גרם בשר בקר טחון (צוואר, שריר, צלעות)
בצל בינוני, מגורד גס
1 תפוח אדמה קטן קלוף ומגורד דק
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
1 כפית בהרת
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה:
שמים בקערה את כל המרכיבים, פרט לשמן, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה.
משהים לשעה לספיגת הטעמים.
צרים מהתערובת כ- 14 קציצות עגולות או מוארכות, ומטגנים בשמן חצי-עמוק (שמגיע עד לגובה חצי קציצה) עד להשחמה קלה.
חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.