צלעות טלה בתנור (בשורות)
2 שורות של צלעות טלה קדמיות
למרינדה:
1 כוס חרדל דיז'ון עם גרגרים
4 גבעולי רוזמרין, מופרדים לעלים
7 עלי דפנה
פלפל אנגלי
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מערבבים את חומרי המרינדה ומעסים בהם את הצלעות. משרים במרינדה, רצוי למשך לילה במקרר.
2. שעתיים לפני הצלייה מוציאים את הבשר מהמקרר ומסדרים את הצלעות בצורת "משמר המלכה" (כמו תמונה) בתבנית ששומנה בחצי כוס שמן זית. מחממים תנור ל-250 מעלות.
3. מכניסים את התבנית לתנור למשך 15 דקות
4. מורידים את חום התנור ל-180 ואופים את הצלעות במשך שעה.
חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.