סינייה

מצרכים:סינייה
(4 מנות)

500 גרם בשר משובח  של עגל או כבש
1 בצל גדול, קצוץ
צרור גדול פטרוזיליה, קצוצה
מלח ופלפל שחור
מעט אגוז מוסקט טחון
¼ כוס צנוברים
1 כוס טחינה דלילה (מטחינה גולמית, מים, מיץ לימון ומלח)

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים.
משטחים את הבשר בשכבה דקה בתבנית חסינת חום מלבנית (בגודל כ-35 X 25  ס"מ),
מומלץ 2 רצועות ברוחב של כ 12 ס"מ.
מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.
מוציאים, מפזרים את הצנוברים ויוצקים את הטחינה על פני הבשר.
מחזירים את התבנית לתנור ואופים עוד 5 דקות.
מגישים מיד.

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001