קובה בורגול
1 ק'ג בורגול דק
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף מלח
3 כוסות קמח
מצרכים למילוי:
¾ ק'ג בשר טחון , לא שומני
1 ק"ג בצל קצוץ דק מטוגן עד להזהבה
200 גר' שקדים קלופים וקצוצים
3 כפותת בהראט
1 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. משרים את הבורגול עם 1 ליטר מים כחצי שעה.
2. סוחטים את הבורגול משארית המים, מוסיפים קמח, אבקת מרק עוף, מלח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד ונותנים לנוח חצי שעה.
3. מערבבים את הבשר, הבצל, השקדים, הבהראט,מלח ופלפל שחור.
4. להכנת הקובה יש לעבוד עם ידיים משומנות.
5. לוקחים כדור מהבצק, פותחים על כף היד. ביד השנייה שמים תערובת בכמות של כף אחת לערך וסוגרים את הבצק בצורה אליפסית מארכת.
6. מטגנים את הקובות בשמן עמוק.
חזרה לקטגוריה: עיראקי | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.