קובה פטטה במעטפת תפוחי אדמה

החומרים:קובה פטטה

1 וחצי ק"ג תפוחי אדמה מבושלים
4 כפות קמח תפוחי אדמה
כפית מלח
כפית אבקת מרק עוף
חצי ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות (אפשר גם בשר בקר טחון),  מבושל ויבש מנוזלים
½ ק'ג בצל קצוץ דק מטוגן עד להזהבה
50 גר' צנוברים
חצי כפית בהראט
קורט מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הבשר, הבצל, הצנוברים, הבהראט והמלח.
2. מרסקים את תפוחי האדמה ומערבבים עם קמח תפוחי אדמה, כפית מלח, אבקת מרק עוף ויוצרים בצק אחיד.
3. הכנת הקובה: לוקחים כדור מהבצק ופותחים על כף היד. ביד השנייה שמים תערובת בכמות של כפית אחת לערך וסוגרים את הבצק על התערובת. משטחים מעט את הכדור, לצורת לביבה.
4. מטגנים בשמן חם לא עמוק.

חזרה לקטגוריה: עיראקי | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עיראקי |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001