סמבוסק גבינה
בצק:
1 ק"ג קמח רגיל
8 חלבונים
½ 2 חבילות מרגרינה
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
– לערבב הכל יחד במערבל עד לקבלת בצק רך ואחיד (אין צורך במים)
מילוי:
1 ק"ג גבינה צפתית קשה מגורדת
½ ק"ג גבינת ברינזה מרוסקת
4 ביצים שלמות, 8 חלמונים
1 כפית אבקת אפיה
– לערבב הכל יחד ולהשאיר בצד.
אופן ההכנה:
לקחת כדור בצק ולרדד עיגול, להוסיף כף מתערובת הגבינה בחצי העגול
לסגור היטב מסביב ,אפשר לעצב עם קטר או מכשיר סגירת סמבוסק.
לסדר בתבנית עם על גבי נייר אפיה
לאפות בחום 180 מעלות כ 20 דקות, עד הזהבה.
חזרה לקטגוריה: עיראקי | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.