טאג'ין פרגיות עם לימון וזיתים

מצרכים (6 מנות):טאג'ין פרגיות

  • 1 ק"ג נתחי פרגיות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 קופסה זיתים ירוקים ללא גלעינים
  • 2 לימון פרסי
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה, קצוצה
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • 1/2  כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • שמן זית לטיגון

מצרכים לקישוט:

  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • רצועות לימון עם קליפה (צהוב בלבד)

אופן ההכנה:

  1. מאדים את הבצל בטאג'ין בשמן זית כ-5 דקות, מוסיפים את הפרגיות ומשחימים.
  2. מוסיפים שום, זיתים, פטרוזיליה וכוסברה ומטגנים 1-2 דקות.
  3. מוסיפים את מיץ לימון ושאר התבלינים ומבשלים ,עם מכסה על אש קטנה מאוד למשך 30  דקות.
  4. מעבירים לתנור 170 מעלות למשך שעה.
  5. מקשטים בהגשה בפטרוזיליה וברצועות הלימון.

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001