טאג'ין פרגיות עם לימון וזיתים
- 1 ק"ג נתחי פרגיות
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 קופסה זיתים ירוקים ללא גלעינים
- 2 לימון פרסי
- 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
- 1/2 כוס כוסברה, קצוצה
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/2 כוס מים
- 1 כפית קינמון טחון
- 2 כפיות פפריקה מתוקה
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- שמן זית לטיגון
מצרכים לקישוט:
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
- רצועות לימון עם קליפה (צהוב בלבד)
אופן ההכנה:
- מאדים את הבצל בטאג'ין בשמן זית כ-5 דקות, מוסיפים את הפרגיות ומשחימים.
- מוסיפים שום, זיתים, פטרוזיליה וכוסברה ומטגנים 1-2 דקות.
- מוסיפים את מיץ לימון ושאר התבלינים ומבשלים ,עם מכסה על אש קטנה מאוד למשך 30 דקות.
- מעבירים לתנור 170 מעלות למשך שעה.
- מקשטים בהגשה בפטרוזיליה וברצועות הלימון.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.