טאג'ין עוף וחומוס
4 כרעיים של עוף
2 כוסות גרגרי חומוס מושרים במים למשך הלילה 1/2
1/3 כוס שמן
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
5 שיני שום קצוצות
2 פלפלים יבשים חריפים קטנים
אופן ההכנה:
1. מסננים את החומוס ממי ההשריה, שוטפים, שמים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שהחומוס מתרכך.
מסננים את החומוס ממי הבישול ושומרים את מי הבישול להמשך.
2. מערבבים את השמן עם התבלינים ומעט מלח בקערית.
מורחים את חלקי העוף. שמים בסיר יחד עם שיני השום ומאדים כ 10 דקות. הופכים את העוף מצד לצד.
3. מוסיפים לסיר את הפלפלים החריפים, החומוס ושתיים וחצי כוסות ממי הבישול של החומוס.
מבשלים יחד כשעה עד שהעוף רך והרוטב מסמיך.
מגישים חם.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.