חמין ספגטי עם שוקי עוף ממולאים

מצרכים:חמין ספגטי

1 חבילת ספגטי 500 גר'
12 שוקיים ללא עצם + 12 קיסמים
250 גר' בשר בקר טחון
100 גר' חזה אווז מעושן, חתוך לקוביות
4 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים
1 בצל בינוני קצוץ דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
שמן זית לטיגון
5 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הספגטי על פי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מאדים את הבצל בשמן הזית כשלוש דקות. מוסיפים את חזה האווז וממשיכים לטגן עד שהם שחומים מעט. מוסיפים את הבשר הטחון, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר מפורר ושחום לגמרי. מקררים.
  3. מוסיפים לתערובת 2 מתוך 5 הכפות של פירורי הלחם.
  4. מערבבים כרבע מתערובת הבשר הטחון ו-3 הכפות הנותרות של פרורי הלחם עם הספגטי.
  5. ממלאים את השוקיים ב-3/4 מתערובת הבשר הטחון שנשארה. סוגרים ומהדקים בקיסם.
  6. מטגנים את השוקיים במחבת עם שמן זית עד שהן שחומות. מקררים מעט ושולפים מהשוקיים את הקיסמים.
  7. שמים בתחתית הסיר את פרוסות תפוחי האדמה, מפזרים עליהן מחצית מכמות הספגטי ומהדקים. על זה שמים את השוקיים בצפיפות ועליהן את שכבת הספגטי הנוספת. מהדקים. יוצקים לסיר, סביב את השומן בו טוגנו השוקיים.
  8. מכסים את הסיר, שמים בתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות למשך הלילה.
  9. הופכים את הסיר לתוך צלחת הגשה גדולה ופורסים את המאפה כמו עוגה למשולשים.

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001