עוף בשזיפים
4 כרעי עוף
1 כף אבקת מרק בצל
1 קופסת שימורים של שזיפי שגיב
מלח ופלפל לפי הטעם
אפשרי להוסיף פרוסות תפו"א + גזר גמדי
אופן ההכנה:
1. משרים יחד את העוף והשזיפים, אבקת המרק, המלח והפלפל במשך 12 שעות.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס, מעבירים את העוף ואת השזיפים לתבנית חסינת חום ומכסים בנייר כסף.
3. אופים בתנור במשך 30 דקות. מסירים את הנייר כסף, אופים עוד 15 דקות ומגישים.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.