עוף בשזיפים

מצרכים (4 מנות):עוף בשזיפים

4 כרעי עוף
1 כף אבקת מרק בצל
1 קופסת שימורים של שזיפי שגיב
מלח ופלפל לפי הטעם
אפשרי להוסיף פרוסות תפו"א + גזר גמדי

אופן ההכנה:

1. משרים יחד את העוף והשזיפים, אבקת המרק, המלח והפלפל במשך 12 שעות.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס, מעבירים את העוף ואת  השזיפים לתבנית חסינת חום ומכסים בנייר כסף.
3. אופים בתנור במשך 30 דקות. מסירים את הנייר כסף, אופים עוד 15 דקות ומגישים.

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001