גלילות חזה עוף עם פטריות

מצרכים (6 מנות):גלילות חזה עוף עם פטריות

6 חצאי חזה עוף
2 בצלים קצוצים לקוביות
4 כפות שמן זית
250 גרם פטריות שמפיניון קצוצות (סלסלה)
100 גרם שוארמה או  /חזה עוף/כבד ,קצוצים
2 שיני שום כתושות
1- כף גדושה אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל שחור גרוס

מצרכים לרוטב:

1 בצל בינוני
1 כף שמן זית
1 כוס יין אדום
2 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח

מצרכים לעיטור:

פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה  (200 מעלות).
  2. משטחים את חזות העוף (כמו בשניצל).
  3. מאדים את הבצל בשמן עד שנעשה שקוף, מכבים את האש ומוסיפים את הפטריות, השום, המלח והפלפל.
  4. מורחים רבע מתערובת הפטריות על כל פיסת חזה עוף וכורכים לגלילה.
  5. מניחים את הגלילות כשה"תפר" כלפי מטה על תבנית אפייה, מברישים מעט שמן זית עם פפריקה. צולים בתנור 20 דקות.
  6. בינתיים מכינים את הרוטב: מאדים את הבצל בשמן עד שהוא נעשה שקוף, מוסיפים את היין והסויה, מביאים לרתיחה ומכבים את האש. מתבלים במלח ובפלפל.
  7. להגשה, פורסים את גלילות העוף לפרוסות ומניחים על צלחת.
  8. יוצקים מסביב את הרוטב ומעטרים בעלי פטרוזיליה.

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001