גלילות חזה עוף עם פטריות
6 חצאי חזה עוף
2 בצלים קצוצים לקוביות
4 כפות שמן זית
250 גרם פטריות שמפיניון קצוצות (סלסלה)
100 גרם שוארמה או /חזה עוף/כבד ,קצוצים
2 שיני שום כתושות
1- כף גדושה אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל שחור גרוס
מצרכים לרוטב:
1 בצל בינוני
1 כף שמן זית
1 כוס יין אדום
2 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח
מצרכים לעיטור:
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות).
- משטחים את חזות העוף (כמו בשניצל).
- מאדים את הבצל בשמן עד שנעשה שקוף, מכבים את האש ומוסיפים את הפטריות, השום, המלח והפלפל.
- מורחים רבע מתערובת הפטריות על כל פיסת חזה עוף וכורכים לגלילה.
- מניחים את הגלילות כשה"תפר" כלפי מטה על תבנית אפייה, מברישים מעט שמן זית עם פפריקה. צולים בתנור 20 דקות.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מאדים את הבצל בשמן עד שהוא נעשה שקוף, מוסיפים את היין והסויה, מביאים לרתיחה ומכבים את האש. מתבלים במלח ובפלפל.
- להגשה, פורסים את גלילות העוף לפרוסות ומניחים על צלחת.
- יוצקים מסביב את הרוטב ומעטרים בעלי פטרוזיליה.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.