חזה הודו ממולא בפטריות

מצרכים:חזה הודו ממולא בפטריות

חזה הודו (פרפר) – לעשות "כיס" שישמש למילוי
350 גרם פיטריות שמפיניון, קצוצות
200  גרם חזה עוף טחון
1 בצל בינוני, קצוץ
2 גזרים קצוצים דק
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס בורגול מושרה
1 ביצה
1/2 כוס יין לבן
1 כף אבקת מרק פטריות
4 כפות שמן
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל

אופן ההכנה:

המילוי:

1. לטגן במחבת את הסלרי, הגזר והבצל, עד שהבצל שקוף.
2. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ הקפצה מהירה.
3. לכבות את האש, לתת להתקרר מעט, ולהוסיף את הבורגול, הפטרוזיליה, ביצה, יין, אבקת מרק,מלח ופלפל.
4. אפשר להוסיף גם שום קצוץ דק מאד.

ההרכבה:

1. למלא את חזה ההודו עם התערובת.
2. להדק את הפתח עם קסמים.
3. למרוח את הבשר עם מעט שמן שעורבב עם פפריקה, מלח ופלפל.
4. לכסות בנייר כסף ,לאפות במשך 60 דקות בטמפרטורה 200 מעלות.

אפשר להגיש עם רוטב פטריות, או רוטב בצלצלים עם יין.
בליווי ירקות / תפו"א צלויים.

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001