חזה עוף בגריל
1. קחו חזות עוף מנוקים ופרוסים.
2. השרו אותם במשך מס' שעות , באחד מרטבי הבשר הקיימים ברשתות מזון, לא משנה איזה: רוטב שיפודים על האש, רוטב לכנפיים, רוטב יין לסטייק או רוטב עוף.
הרטבים עשירים, מתוחכמים ועושים את העבודה.
3. צלו אותם על רשת משומנת קלות, בטמפרטורה בינונית, משני הצדדים,
המשרה מתאים גם לשיפודים, סטייקים, וחלקי עוף.
ליצירתיות אפשר להוסיף למשרה כמה מחטי רוזמרין.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.