חזה עוף עם שעועית ירוקה ונודלס
400 גרם שעועית ירוקה קפואה
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לטבעות
1 גזר בינוני חתוך לרצועות
1 חבילת אטריות נודלס
4 כפות שמן שומשום/תירס
1 כף אבקת מרק עוף
4 כפות רוטב סויה
1/2 כפית רוטב צ'ילי
3 כפות שומשום, קלוי מעט על מחבת
קורט מלח
אופן ההכנה:
1. להרתיח מים,להוסיף את השעועית ולהגיע שוב להרתחה למשך 5 דקות ולקרר במים קרים ולסנן.
2. לטגן את רצועות העוף ולהניח בצד.
3. לטגן את הבצל,להוסיף את רצועות הגזר,חזה העוף שטוגן,רוטב סויה, אבקת מרק ,צ'ילי.
4. להוסיף את השעועית ,לערבב לסגור מכסה למשך 10 דקות.
5. הכנת הנודלס – לעשות לפי ההוראות שעל האריזה ,בד"כ רתיחה של 2 דקות ולשטוף מידית עם מים.
6. להוסיף את הנודלס לסיר ולערבב,להשהות 5 דקות.
7. לפני ההגשה יש לפזר את השומשום הקלוי בתבשיל.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.