שניצל פרגיות עסיסי
600 גרם נתחי פרגיות, חצויים
1 כף חרדל דיז'ון
3 כפות מיץ לימון
2 כפות אורגנו יבש
קליפה מגוררת מ-1 לימון
מלח ופלפל לבן
2 ביצים טרופות
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כוס שקדים ללא קליפה
שמן, לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה:
- טוחנים במעבד מזון את פירורי הלחם עם השקדים.
- משטחים מעט את נתחי הפרגית.
- מערבבים את החרדל, מיץ וגרדת הלימון פלפל לבן והאורגנו ומורחים בתערובת את הנתחים ומשהים במקרר לשעתיים.
- מתבלים את הנתחים במלח טובלים כל נתח תחילה בקמח, אחר כך בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם המתובלים .
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה 2 ס"מ), ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד שישחימו.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.