שניצל פרגיות עסיסי

מצרכים:שניצל פרגיות

600 גרם נתחי פרגיות, חצויים
1 כף חרדל דיז'ון
3 כפות מיץ לימון
2 כפות אורגנו יבש
קליפה מגוררת מ-1 לימון
מלח ופלפל לבן
2 ביצים טרופות
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כוס שקדים ללא קליפה
שמן, לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון את פירורי הלחם עם השקדים.
  2. משטחים מעט את נתחי הפרגית.
  3. מערבבים את החרדל, מיץ וגרדת הלימון פלפל לבן והאורגנו ומורחים בתערובת את הנתחים ומשהים במקרר לשעתיים.
  4. מתבלים את הנתחים במלח טובלים כל נתח תחילה בקמח, אחר כך בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם המתובלים .
  5. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה 2 ס"מ), ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד שישחימו.

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001