לוביה עם בשר שווארמה
1 ק"ג לוביה טריה
1 ק"ג- בשר שוארמה חתוך לקוביות 3 ס"מ
1- בצל בינוני קצוץ דק
3 כפות כוסברה קצוצה
שמן קנולה לטיגון
3- שיני שום קצוצות
2- כפות רסק עגבניות
6- כוסות מים
2- כף מרק עוף
½ – כפית מלח
½ – כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
– בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוציאים ומניחים בצד.
– מטגנים קלות את קוביות הבשר עד לאטימה ומוציאים.
– מטגנים את הלוביה קלות ומוסיפים 6 כוסות מים, מוסיפים את כל החומרים והבשר עד להרתחה.
– מבשלים את כל התבשיל על להבה נמוכה למשך 70 דקות עם מכסה סגור.
– מכבים את הלהבה ,פותחים מכסה ונותנים לנוח 20 דקות.
– מומלץ להגיש עם אורז לבן.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.