קציצות עוף מטוגנות
מצרכים:
1/2 ק"ג חזה עוף טחון גס
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 כפות פטרוזיליה /כוסברה קצוצה
1 ביצה
1 כף אבקת מרק עוף
2 שן שום
3 כפות פירורי לחם
½ כפית בהרת
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
• מערבבים יחד את כל החומרים עם הביצה והתבלינים
• לשים למנוחה כ שעה במקרר
• יוצרים קציצות אליפסיות, בעובי של 1 ס"מ לפחות
• מטגנים במחבת בשמן בגובה 1 ס"מ , כ- 2 דקות מכל צד עד לקבלת צבע חום
1/2 ק"ג חזה עוף טחון גס
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 כפות פטרוזיליה /כוסברה קצוצה
1 ביצה
1 כף אבקת מרק עוף
2 שן שום
3 כפות פירורי לחם
½ כפית בהרת
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
• מערבבים יחד את כל החומרים עם הביצה והתבלינים
• לשים למנוחה כ שעה במקרר
• יוצרים קציצות אליפסיות, בעובי של 1 ס"מ לפחות
• מטגנים במחבת בשמן בגובה 1 ס"מ , כ- 2 דקות מכל צד עד לקבלת צבע חום
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.