קציצות עוף מטוגנות

מצרכים:
1/2  ק"ג חזה עוף טחון גס
1  בצל בינוני קצוץ דק
3 כפות פטרוזיליה /כוסברה קצוצה
1 ביצה
1 כף אבקת מרק עוף
2  שן שום
3  כפות פירורי לחם
½ כפית בהרת
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
• מערבבים יחד את כל החומרים עם הביצה והתבלינים
• לשים למנוחה כ שעה במקרר
• יוצרים קציצות אליפסיות, בעובי של  1 ס"מ לפחות
• מטגנים במחבת בשמן בגובה 1 ס"מ , כ-  2  דקות מכל צד עד לקבלת צבע חום

מצרכים:קציצות עוף מטוגנות

1/2  ק"ג חזה עוף טחון גס
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 כפות פטרוזיליה /כוסברה קצוצה
1 ביצה
1 כף אבקת מרק עוף
2 שן שום
3 כפות פירורי לחם
½ כפית בהרת
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

• מערבבים יחד את כל החומרים עם הביצה והתבלינים
• לשים למנוחה כ שעה במקרר
• יוצרים קציצות אליפסיות, בעובי של  1 ס"מ לפחות
• מטגנים במחבת בשמן בגובה 1 ס"מ , כ-  2  דקות מכל צד עד לקבלת צבע חום

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001