קציצות הודו

מצרכים:קציצות הודו

1/2 ק"ג בשר הודו טחון
1 בצל בינוני
1 גזר גדול
1 קישוא גדול
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות פירורי לחם
2 כפות אבקת מרק
1 ביצה

אופן ההכנה:

1. מגרדים את כל הירקות במגרדת גסה,לשים ביד עד שהתערובת חלקה.
2. שמים את התערובת במקרר למנוחה כשעה.
3. יוצרים קציצות עגולות ומטגנים בשמן חם.

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001