קציצות הודו
1/2 ק"ג בשר הודו טחון
1 בצל בינוני
1 גזר גדול
1 קישוא גדול
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות פירורי לחם
2 כפות אבקת מרק
1 ביצה
אופן ההכנה:
1. מגרדים את כל הירקות במגרדת גסה,לשים ביד עד שהתערובת חלקה.
2. שמים את התערובת במקרר למנוחה כשעה.
3. יוצרים קציצות עגולות ומטגנים בשמן חם.
חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.