חריימה
8 פרוסות דג לוקוס או סלמון
מצרכים לרוטב:
רבע כוס שמן זית
2 כפות פלפל צ'ומה (פלפל חריף עם שום)
3 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים
1 כפית כמון
1 כפית קימל טחון
1 לימון סחוט
1/2 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
– שמים בסיר רחב את השמן וכשהוא חם מוסיפים את הפלפל-צ'ומה.
– מטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות.
– מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד כשלוש דקות.
– מוסיפים את המים, מלח, פלפל, כמון וקימל, מביאים לרתיחה,
– מנמיכים מעט את האש ומבשלים יחד כעשר דקות.
– מניחים בתוך הסיר את פרוסות הדג שיטבעו ברוטב,
– זולפים מעל את מיץ הלימון ומבשלים יחד על להבה נמוכה,סיר מכוסה למשך 20 דקות.
חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.