קציצות דגים מטוגנות
1 – ק"ג פילה מרלוזה, או נסיכת הנילוס
1 – בצל בינוני, או בצל ירוק
1/4 – כוס נענע קצוץ דק
1/4 – כוס כוסברה קצוצה דק
2 – ביצים
2 – כפות קמח רגיל או מצה
1 – כפית מלח
1 -כפית פלפל לבן
1- כפית כמון
1- פרוסת לחם שחור ספוגה במים
שמן קנולה לטיגון
אופן הכנה:
1. סוחטים את הדגים מהמים וטוחנים גס במעבד מזון ( ע"י פולסים).
2. מערבבים הכל בקערה ,מוסיפים לעיסה את הביצים התבלינים והקמח ומערבבים היטב.
3. יוצרים קציצות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.