קציצות דגים מטוגנות

מצרכים:קציצות דגים מטוגנות

1 – ק"ג פילה מרלוזה, או נסיכת הנילוס
1  – בצל בינוני, או בצל ירוק
1/4 – כוס נענע קצוץ דק
1/4  – כוס כוסברה קצוצה דק
2 – ביצים
2  – כפות קמח רגיל או מצה
1 – כפית מלח
1 -כפית פלפל לבן
1- כפית כמון
1- פרוסת לחם שחור ספוגה במים
שמן קנולה לטיגון

אופן הכנה:

1. סוחטים את הדגים מהמים וטוחנים גס במעבד מזון ( ע"י פולסים).
2. מערבבים הכל בקערה ,מוסיפים לעיסה את הביצים התבלינים והקמח ומערבבים היטב.
3. יוצרים קציצות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: דגים |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001