קציצות דגים ברוטב עגבניות
1 – ק"ג פילה מרלוזה, או נסיכת הנילוס
1 – בצל בינוני, או בצל ירוק
1/4 – כוס נענע קצוץ דק
1/4 – כוס כוסברה קצוצה דק
3 – ביצים
2 – כפות קמח
1 – כפית מלח
1 – כפית פלפל לבן
1- כפית כמון
1- פרוסת לחם שחור ספוגה במים
שמן קנולה לטיגון
מצרכים לרוטב:
4 – עגבניות גדולות
2 -כוס מים
1 -כף אבקת מרק עוף
2 -שיני שום קצוצות
1- כפית כמון
2- כפות רסק עגבניות
1- כף מיץ לימון
1 -כפית סוכר
1/2 – כפית מלח
1/2 – כפית פלפל שחור
אופן הכנה:
הקציצות:
1. סוחטים את הדגים מהמים וטוחנים גס במעבד מזון ( ע"י פולסים).
2. מערבבים הכל בקערה ,מוסיפים לעיסה את הביצים התבלינים והקמח ומערבבים היטב.
3. יוצרים קציצות בגודל בינוני ומטגנים קלות משני הצדדים, עד הצהבה.
הרוטב:
1. מרסקים את העגבניות במג'ימיקס ויוצקים בסיר רחב.
2. מוסיפים את התבלינים, מים,סוכר, מיץ לימון,שיני שום ומבשלים 10 דקות.
3. מוסיפים את הקציצות המטוגנות .
4. מרתיחים שוב את הרוטב עם הקציצות .
5. להנמיך להבה ,לבשל 20 דקות עם מכסה סגור.
חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.