קציצות דגים ברוטב עגבניות

מצרכים:קציתות דגים ברוטב עגבניות

1 – ק"ג פילה מרלוזה, או נסיכת הנילוס
1 – בצל בינוני, או בצל ירוק
1/4 – כוס נענע קצוץ דק
1/4  – כוס כוסברה קצוצה דק
3 – ביצים
2  – כפות קמח
1 – כפית מלח
1 – כפית פלפל לבן
1-  כפית כמון
1-  פרוסת לחם שחור ספוגה במים
שמן קנולה לטיגון

מצרכים לרוטב:

4 – עגבניות גדולות
2 -כוס מים
1 -כף אבקת מרק עוף
2 -שיני שום קצוצות
1- כפית כמון
2- כפות רסק עגבניות
1- כף מיץ לימון
1 -כפית סוכר
1/2  – כפית מלח
1/2  – כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

הקציצות:

1. סוחטים את הדגים מהמים וטוחנים גס במעבד מזון ( ע"י פולסים).
2. מערבבים הכל בקערה ,מוסיפים לעיסה את הביצים התבלינים והקמח ומערבבים היטב.
3. יוצרים קציצות בגודל בינוני ומטגנים קלות משני הצדדים, עד הצהבה.

הרוטב:

1.  מרסקים  את העגבניות במג'ימיקס ויוצקים בסיר רחב.
2. מוסיפים את התבלינים, מים,סוכר, מיץ לימון,שיני שום ומבשלים 10 דקות.
3. מוסיפים את הקציצות המטוגנות .
4. מרתיחים שוב את הרוטב עם הקציצות .
5. להנמיך להבה ,לבשל 20 דקות עם מכסה סגור.

חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: דגים |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001