פרוסות סלמון על האש
2 ק"ג דג סלמון, בפרוסות בעובי 2 ס"מ
מצרכים למשרה:
1/3 כוס שמן זית
2 כפות רוזמרין קצוץ
2 כפות עלי בזיליקום קצוצים
6 שינים שום מעוכות
1 כפית מלח
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל חומרי המשרה למרוח על פרוסות הדג. לשים במקרר לנוח מס' שעות.
2. על גריל פחמים, או גז לשים כ 3-4 דקות מכל צד.
3. אפשרי עם דג שלם ,למרוח מהמשרה מסביב ובפנים הדג ,זמן הצלייה כ 7 דקות מכל צד.
חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.