פרוסות סלמון על האש

מצרכים:פרוסות סלמון על האש

2 ק"ג דג סלמון, בפרוסות בעובי 2 ס"מ

מצרכים למשרה:

1/3 כוס שמן זית
2 כפות רוזמרין קצוץ
2 כפות עלי בזיליקום קצוצים
6 שינים שום מעוכות
1 כפית מלח
1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל חומרי המשרה למרוח על פרוסות הדג. לשים במקרר לנוח מס' שעות.
2. על גריל פחמים, או גז לשים כ 3-4  דקות מכל צד.
3. אפשרי עם דג שלם ,למרוח מהמשרה מסביב ובפנים הדג ,זמן הצלייה כ 7 דקות מכל צד.

חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: דגים |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001