דג סול בשקדים
6 פרוסות דג סול (100 כל אחת)
שמן זית לטיגון והכנת רביכה
100 גרם שקדים קלופים
מיץ מחצי לימון קטן
1 כף קמח
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
- מטגנים את דגי הסול בשמן עד שהם משחימים מעט.
- אחרי שכל הפרוסות טוגנו מוציאים אותן מן המחבת, מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ומעט קמח, אם יש צורך מוסיפים גם חמאה ויוצרים רביכה על אש קטנה.
- שופכים את הרביכה על פרוסות הדגים.
- במחבת נפרדת מטגנים את השקדים בשמן זית ושופכים על פרוסות דגי הסול.
הערה: אפשרי חמאה במקום שמן זית
חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.