דג סול בשקדים

מצרכים:דג סול בשקדים

6 פרוסות דג סול  (100 כל אחת)
שמן זית לטיגון והכנת רביכה
100 גרם שקדים קלופים
מיץ מחצי לימון קטן
1 כף קמח
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את דגי הסול בשמן עד שהם משחימים מעט.
  2. אחרי שכל הפרוסות טוגנו מוציאים אותן מן המחבת, מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ומעט קמח, אם יש צורך מוסיפים גם חמאה ויוצרים רביכה על אש קטנה.
  3. שופכים את הרביכה על פרוסות הדגים.
  4. במחבת נפרדת מטגנים את השקדים בשמן זית ושופכים על פרוסות דגי הסול.

הערה: אפשרי חמאה במקום שמן זית

חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: דגים |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001