ברבוניות בעלי גפן

מצרכים:ברבוניות בעלי גפן

8 דגי ברבוניה מנוקים (100 גרם כל אחד)
1 כוס עשבי תיבול קצוצים
חופן עגבניות מיובשות משומרות בשמן קצוצות
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
עלי גפן טריים ( אפשרי משומרים)
מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1. מכינים תערובת מעשבי התיבול, העגבניות, השום, מלח ופלפל.
2. ממלאים בה את בטן הדגים.
3. עוטפים כל דג בשניים-שלשה עלי גפן ומורחים את המעטפת במעט שמן זית.
4. קולים על גריל או על מחבת פסים 2-3 דקות מכל צד. אפשרי לסדר אותם בתבנית ולאפות בתנור 15 דקות

חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: דגים |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001