סרדינים ממולאים

מצרכים (8 מנות):סרדינים ממולאים

1  ק"ג סרדינים מנוקים ומפולטים  (8 גדולים או 16 קטנים)
קמח לציפוי
שמן זית לטיגון

מצרכים למלית:

200  גרם פירורי לחם
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
4 שיני שום כתושות
3-2 כפות פטרוזיליה קצוצה
100 גרם צנוברים קלויים
100 גרם צימוקים כהים
2 כפות ברנדי
מיץ מ-4 לימונים
6-4  כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי
להגשה (לא חובה)
יוגורט עיזים או מעט שמן זית ומיץ לימון

אופן ההכנה:

– מערבבים בקערה את חומרי המלית עם 4 כפות שמן זית. אם התערובת נראית יבשה, מוסיפים עוד שמן.
– מורחים כמות נדיבה של מלית על מחצית כל סרדין ומהדקים את החצי השני מעל.
– מקמחים את הסרדינים הממולאים ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית, כ-2 דקות עד להזהבה.
– מניחים בכל צלחת סרדין ממולא (אחד גדול או שניים קטנים).

ניתן להגיש עם זילוף של יוגורט עיזים,  או מעט שמן זית ומיץ לימון.

חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: דגים |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001