סרדינים ממולאים
1 ק"ג סרדינים מנוקים ומפולטים (8 גדולים או 16 קטנים)
קמח לציפוי
שמן זית לטיגון
מצרכים למלית:
200 גרם פירורי לחם
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
4 שיני שום כתושות
3-2 כפות פטרוזיליה קצוצה
100 גרם צנוברים קלויים
100 גרם צימוקים כהים
2 כפות ברנדי
מיץ מ-4 לימונים
6-4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי
להגשה (לא חובה)
יוגורט עיזים או מעט שמן זית ומיץ לימון
אופן ההכנה:
– מערבבים בקערה את חומרי המלית עם 4 כפות שמן זית. אם התערובת נראית יבשה, מוסיפים עוד שמן.
– מורחים כמות נדיבה של מלית על מחצית כל סרדין ומהדקים את החצי השני מעל.
– מקמחים את הסרדינים הממולאים ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית, כ-2 דקות עד להזהבה.
– מניחים בכל צלחת סרדין ממולא (אחד גדול או שניים קטנים).
ניתן להגיש עם זילוף של יוגורט עיזים, או מעט שמן זית ומיץ לימון.
חזרה לקטגוריה: דגים | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.