- סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי! - http://www.samboosac.co.il -
פוקצ'ה מבצק עלים עם בטטה
נכתב על ידי יאיר שגיא בקטגוריה איטלקי
1/2- ק"ג בצק עלים
1- בצל בינוני חתוך לטבעות
2 – בטטות בינוניות
200 – גרם גבינה צהובה מגורדת
100- גרם גרגרי תירס קפוא
2 – כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שיהיה שחום .
את הבטטות עושים פרוסות דקות מוסיפים כף שמן זית מערבבים ומבשלים במיקרו למשך 8 דקות ללא מכסה.
את גרגרי התירס מבשלים במיקרו 8 דקות ללא מכסה
הרכבה:
מרדדים את בצק העלים ל 2 אליפסות מוארכות.
מפזרים את פרוסות הבטטה.
מפזרים את הבצל המטוגן.
מפזרים מעל את גרגרי התירס.
מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
שמים בתנור 200 מעלות, בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות.
דף זה הודפס מאתר סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי!: http://www.samboosac.co.il
כתובת הדף: http://www.samboosac.co.il/?p=626
© כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא ואתר סמבוסק 2009