- סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי! - http://www.samboosac.co.il -

פוקצ'ה מבצק עלים עם בטטה

נכתב על ידי יאיר שגיא בקטגוריה איטלקי

מצרכים:
1/2- ק"ג בצק עלים
1- בצל בינוני חתוך לטבעות
2 – בטטות בינוניות
200 – גרם גבינה צהובה מגורדת
100- גרם גרגרי תירס קפוא
2 – כפות שמן זית
אופן ההכנה:
 מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שיהיה שחום .
 את הבטטות עושים פרוסות דקות מוסיפים כף שמן זית מערבבים ומבשלים במיקרו למשך 8 דקות ללא מכסה.
 את גרגרי התירס מבשלים במיקרו 8 דקות ללא מכסה
הרכבה:
 מרדדים את בצק העלים ל 2 אליפסות מוארכות.
 מפזרים את פרוסות הבטטה.
 מפזרים את הבצל המטוגן.
 מפזרים מעל את גרגרי התירס.
 מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
 שמים בתנור 200 מעלות, בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות.

מצרכים:פוקצ'ה בטטה

1/2- ק"ג בצק עלים
1- בצל בינוני חתוך לטבעות
2 – בטטות בינוניות
200 – גרם גבינה צהובה מגורדת
100- גרם גרגרי תירס קפוא
2 – כפות שמן זית

אופן ההכנה:

 מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שיהיה שחום .
 את הבטטות עושים פרוסות דקות מוסיפים כף שמן זית מערבבים ומבשלים במיקרו למשך 8 דקות ללא מכסה.
 את גרגרי התירס מבשלים במיקרו 8 דקות ללא מכסה

הרכבה:

 מרדדים את בצק העלים ל 2 אליפסות מוארכות.
 מפזרים את פרוסות הבטטה.
 מפזרים את הבצל המטוגן.
 מפזרים מעל את גרגרי התירס.
 מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
 שמים בתנור 200 מעלות, בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות.


דף זה הודפס מאתר סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי!: http://www.samboosac.co.il

כתובת הדף: http://www.samboosac.co.il/?p=626

© כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא ואתר סמבוסק 2009