קבב טורקי
מצרכים:
1 ק"ג בשר עגל טחון גס
100 גרם שומן כבש טחון דק
3 כפות נענע קצוצה
6 שיני שום מקולף וקצוץ
1 בצל קצוצים דק
1 כף בהרט טחון
1 כפית סומק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים.
2. לשים לנוח מס' שעות.
3. ליצור קציצות בצורת אליפסות, או לשים בשיפוד.
4. על המנגל 3 דקות מכל צד.
1 ק"ג בשר עגל טחון גס
100 גרם שומן כבש טחון דק
3 כפות נענע קצוצה
6 שיני שום מקולף וקצוץ
1 בצל קצוצים דק
1 כף בהרט טחון
1 כפית סומק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים.
2. לשים לנוח מס' שעות.
3. ליצור קציצות בצורת אליפסות, או לשים בשיפוד.
4. על המנגל 3 דקות מכל צד.
חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.