קבב טורקי

מצרכים:
1 ק"ג בשר עגל טחון גס
100 גרם שומן כבש טחון דק
3 כפות נענע קצוצה
6 שיני  שום מקולף וקצוץ
1 בצל קצוצים דק
1 כף בהרט טחון
1 כפית סומק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים.
2. לשים לנוח מס' שעות.
3. ליצור קציצות בצורת אליפסות, או לשים בשיפוד.
4. על המנגל 3 דקות מכל צד.

מצרכים:קבב טורקי

1 ק"ג בשר עגל טחון גס
100 גרם שומן כבש טחון דק
3 כפות נענע קצוצה
6 שיני שום מקולף וקצוץ
1 בצל קצוצים דק
1 כף בהרט טחון
1 כפית סומק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל החומרים.
2. לשים לנוח מס' שעות.
3. ליצור קציצות בצורת אליפסות, או לשים בשיפוד.
4. על המנגל 3 דקות מכל צד.

חזרה לקטגוריה: בשר | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: בשר |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001