רוטב בולונז
1/2 ק"ג – בשר בקר טחון (מומלץ עגל)
1 ק"ג – עגבניות בשלות
2 – כפות שמן זית
1 – בצל גדול קצוץ דק מאד
1 – פלפל אדום קצוץ דק
2 – שיני שום כתושות
6 – עלים בזיליקום
2 – כפות רסק עגבניות
2 – כפיות פפריקה מתוקה
1/3- כוס יין אדום יבש
1/2 – כפית מוסקט
1/2 – כפית סוכר
1 – כפית מלח
1/2 – כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה .
2. מוסיפים את הבשר הטחון, מטגנים ומפוררים תוך כדי טיגון,עד התאדות הנוזלים.
3. מוסיפים את שאר החומרים (מרוסקים בבלנדר)
4. מבשלים כ- 20 דקות על להבה נמוכה ,מכסה סגור,עד שהעגבניות מתרככות והרוטב מתעבה.
5. ליצוק על פסטה מבושלת, או כמילוי בין שכבות עלי לזניה.
חזרה לקטגוריה: איטלקי,בשר | חזרה לעמוד הבית
אין תגובות »
השאירו תגובה!
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.