עוף עם בטטות בדבש וחרדל

מצרכים:עוף עם בטטות בדבש וחרדל

10 ירכי עוף,  מנוקים מעור ועצמות
4 בטטות קטנות עם הקליפה, שטופות וחצויות (לעשות גם חריצים)

מצרכים למשרה:

3 כפות דבש
3 כפות שמן זית
3 כפיות חרדל דיז'ון
2 שיני שום גדולות,כתושות
1 כף עלי טימין טריים
מלח,פלפל שחור גרוס

מצרכים למשיחת העוף:

¼ כוס דבש
¼ כוס  שמן זית

אופן ההכנה:

  • יום לפני מערבבים את העוף עם המשרה ועוטפים בניילון ושמים במקרר
  • מחממים תנור ל- 200 מעלות
  • מסדרים בתבנית את הירכיים והבטטות
  • יוצקים את המשרה
  • אופים כחצי שעה עד הזהבה
  • יוצקים שוב מלמעלה את הדבש והשמן זית ,לעוד 20 דקות אפיה
  • זורים למעלה מלח גס ועלי טימין ומגישים

חזרה לקטגוריה: עוף והודו | חזרה לעמוד הבית

נכתב על-ידי יאיר שגיא ב: עוף והודו |   הדפס מתכון הדפס מתכון

אין תגובות »

השאירו תגובה!

יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.


האתר מבוסס על מערכת WordPress | כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא | עיצוב: Udi1
מודול איכות - תקני ISO 9001