- סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי! - http://www.samboosac.co.il -

חזה עוף בגריל

נכתב על ידי יאיר שגיא בקטגוריה עוף והודו

אופן ההכנה:חזה עוף בגריל

1. קחו חזות עוף מנוקים ופרוסים.
2. השרו אותם במשך מס' שעות , באחד מרטבי הבשר הקיימים ברשתות מזון, לא משנה  איזה: רוטב שיפודים על האש, רוטב לכנפיים, רוטב יין לסטייק או רוטב עוף.
הרטבים עשירים, מתוחכמים ועושים את העבודה.
3. צלו אותם על רשת משומנת קלות, בטמפרטורה בינונית, משני הצדדים,

המשרה מתאים גם לשיפודים, סטייקים, וחלקי עוף.
ליצירתיות אפשר להוסיף למשרה כמה מחטי רוזמרין.


דף זה הודפס מאתר סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי!: http://www.samboosac.co.il

כתובת הדף: http://www.samboosac.co.il/?p=222

© כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא ואתר סמבוסק 2009