- סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי! - http://www.samboosac.co.il -

שניצל פרגיות עסיסי

נכתב על ידי יאיר שגיא בקטגוריה עוף והודו

מצרכים:שניצל פרגיות

600 גרם נתחי פרגיות, חצויים
1 כף חרדל דיז'ון
3 כפות מיץ לימון
2 כפות אורגנו יבש
קליפה מגוררת מ-1 לימון
מלח ופלפל לבן
2 ביצים טרופות
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כוס שקדים ללא קליפה
שמן, לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון את פירורי הלחם עם השקדים.
  2. משטחים מעט את נתחי הפרגית.
  3. מערבבים את החרדל, מיץ וגרדת הלימון פלפל לבן והאורגנו ומורחים בתערובת את הנתחים ומשהים במקרר לשעתיים.
  4. מתבלים את הנתחים במלח טובלים כל נתח תחילה בקמח, אחר כך בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם המתובלים .
  5. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה 2 ס"מ), ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד שישחימו.

דף זה הודפס מאתר סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי!: http://www.samboosac.co.il

כתובת הדף: http://www.samboosac.co.il/?p=218

© כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא ואתר סמבוסק 2009