- סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי! - http://www.samboosac.co.il -

פרוסות סלמון על האש

נכתב על ידי יאיר שגיא בקטגוריה דגים

מצרכים:פרוסות סלמון על האש

2 ק"ג דג סלמון, בפרוסות בעובי 2 ס"מ

מצרכים למשרה:

1/3 כוס שמן זית
2 כפות רוזמרין קצוץ
2 כפות עלי בזיליקום קצוצים
6 שינים שום מעוכות
1 כפית מלח
1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל חומרי המשרה למרוח על פרוסות הדג. לשים במקרר לנוח מס' שעות.
2. על גריל פחמים, או גז לשים כ 3-4  דקות מכל צד.
3. אפשרי עם דג שלם ,למרוח מהמשרה מסביב ובפנים הדג ,זמן הצלייה כ 7 דקות מכל צד.


דף זה הודפס מאתר סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי!: http://www.samboosac.co.il

כתובת הדף: http://www.samboosac.co.il/?p=198

© כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא ואתר סמבוסק 2009