- סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי! - http://www.samboosac.co.il -
פרוסות סלמון על האש
נכתב על ידי יאיר שגיא בקטגוריה דגים
2 ק"ג דג סלמון, בפרוסות בעובי 2 ס"מ
מצרכים למשרה:
1/3 כוס שמן זית
2 כפות רוזמרין קצוץ
2 כפות עלי בזיליקום קצוצים
6 שינים שום מעוכות
1 כפית מלח
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל חומרי המשרה למרוח על פרוסות הדג. לשים במקרר לנוח מס' שעות.
2. על גריל פחמים, או גז לשים כ 3-4 דקות מכל צד.
3. אפשרי עם דג שלם ,למרוח מהמשרה מסביב ובפנים הדג ,זמן הצלייה כ 7 דקות מכל צד.
דף זה הודפס מאתר סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי!: http://www.samboosac.co.il
כתובת הדף: http://www.samboosac.co.il/?p=198
© כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא ואתר סמבוסק 2009