- סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי! - http://www.samboosac.co.il -

דג סול בשקדים

נכתב על ידי יאיר שגיא בקטגוריה דגים

מצרכים:דג סול בשקדים

6 פרוסות דג סול  (100 כל אחת)
שמן זית לטיגון והכנת רביכה
100 גרם שקדים קלופים
מיץ מחצי לימון קטן
1 כף קמח
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את דגי הסול בשמן עד שהם משחימים מעט.
  2. אחרי שכל הפרוסות טוגנו מוציאים אותן מן המחבת, מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ומעט קמח, אם יש צורך מוסיפים גם חמאה ויוצרים רביכה על אש קטנה.
  3. שופכים את הרביכה על פרוסות הדגים.
  4. במחבת נפרדת מטגנים את השקדים בשמן זית ושופכים על פרוסות דגי הסול.

הערה: אפשרי חמאה במקום שמן זית


דף זה הודפס מאתר סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי!: http://www.samboosac.co.il

כתובת הדף: http://www.samboosac.co.il/?p=196

© כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא ואתר סמבוסק 2009