- סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי! - http://www.samboosac.co.il -
ברבוניות בעלי גפן
נכתב על ידי יאיר שגיא בקטגוריה דגים
8 דגי ברבוניה מנוקים (100 גרם כל אחד)
1 כוס עשבי תיבול קצוצים
חופן עגבניות מיובשות משומרות בשמן קצוצות
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
עלי גפן טריים ( אפשרי משומרים)
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
1. מכינים תערובת מעשבי התיבול, העגבניות, השום, מלח ופלפל.
2. ממלאים בה את בטן הדגים.
3. עוטפים כל דג בשניים-שלשה עלי גפן ומורחים את המעטפת במעט שמן זית.
4. קולים על גריל או על מחבת פסים 2-3 דקות מכל צד. אפשרי לסדר אותם בתבנית ולאפות בתנור 15 דקות
דף זה הודפס מאתר סמבוסק – אוכל עיראקי אמיתי!: http://www.samboosac.co.il
כתובת הדף: http://www.samboosac.co.il/?p=194
© כל הזכויות שמורות ליאיר שגיא ואתר סמבוסק 2009